2014. augusztus 6., szerda

New Life In London *-* - "Prológus"

Sziasztok!!! Halmozom az írásjeleket, mert az ember egy felkiáltójelből nem jön rá, hogy a mondat nem kijelentő. A nevem Sarah Smith, hiszen mi más lenne, mint egy agyonhasznált keresztnév egy szintén minden blogon megtalálható vezetéknévvel. 18 éves vagyok,  mert az egydés srácok nem jönnének össze annál fiatalabbakkal, és a szüleimmel nemrég költöztünk Londonba!!! *-* Képzeljétek, a legjobb barinőm is jött velünk!! OMG <3
Anyukámat Ashelynek, aput Josh-nak a cicámat pedig Harry-nek hívják.J mosolygós smiley meg mindenféle más hangulatjel nélkül nem is lenne teljes a blog. Most felvetődhet bennetek a kérdés, hogy mégis miért lett ez a kiscica neve? Elárulom!! Azért, mert Harry Styles, a szexi göndör 1D tag szereti a macskákat. Ki gondolta volna? És hát hála istennek hímnemű a macskám így nem kellett belőle transzvesztitát csinálnom.
Apa szerint nagyon jó lesz ez a Londonba költözés, mert ott jó kis iskola van, ahol tudok tanulni. Nem mintha megtenném. Meg a barátnőm is. Aki azért jöhetett velünk, mert hisztiztem, hogy nélküle nem megyek sehova!!!! Anyuék szerencsére ezt megértették. 
Gazdag családunk van, ezért nem okozott gondot egy plusz fő magunkkal vitele. Egyértelmű, hiszen herrisztájlsz nem jönne össze egy szegény csajjal.


10 megjegyzés:

  1. Drága Lily és Aria!
    Sablon blog paródia? Nagyon eredeti ötlet, le a kalappal!
    Szétröhögtem a fejem az áthúzott megjegyzéseken, de a legjobb mégis a transzvesztitás volt. Nagyon ott van a blog. Csak így tovább! :) <3
    Debbie. Xx

    VálaszTörlés
  2. Drága Debbie!
    Nagyon köszönjük a dicsérő szavakat, igyekszünk tartani a színvonalat! :) <3
    Aria. xx

    VálaszTörlés
  3. Kedves Aria és Lily!
    Most nem is tudom mit mondjak! Hohy nagyon eredeti ötlet? :D iszonyatosan bejön:D Remélem a továbbiakban is megmarad a szarkazmusotok! :D várom a folytatást, talán olyan fpg történni, amit még nem olvasott senki! :D
    Xx, Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Virág!

      Nagyon örülünk annak, hogy ennyire elnyerte a tetszéseteket ez a kis szösszenet, igyekszünk ugyanilyen színvonalú - vagy még jobb - részeket írni. Az biztos, hogy olyan lesz, amit még senki nem olvasott - persze nem az alapsztorit tekintve... :D

      Ölel,
      Lily J. S. és Aria.Xx

      Törlés
  4. Nagyon bejön már a prológus is! :) és ez nálam azért különleges, mert nagyon kevés olyan blog volt nálam, ahol tetszett a prológus.:D Így tovább!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eszter!

      Örülök, hogy sikerült elnyernünk a tetszésedet. Meg is hoztuk az első részt, ha még nem olvastad, akkor megteheted most.
      Még egyszer köszönjük. Igyekszünk :)

      Lily J. Smith és Aria H. Xx

      Törlés
  5. Annyira de annyira tetszik!!! Amikor elkezdtem olvasni rohogogorcsot kapatam!!!!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Lányok!

    Szerintem ez a blog elindított valami nagyot, amiből akár még divat is lehet, szóval szerintem addig örüljetek, amíg nem jelenik meg az ötlet minden második blogos csoportos bejegyzésben.
    Jó olvasni, hogy vannak még emberek, akik poénnak veszik ezt az egész dolgot, továbbá nagyszerű érzéketek van a paródiákhoz, minden kihúzott és nem kihúzott mondat mosolyt csalt az arcomra. Egyszer-kétszer azt vettem észre, hogy néhány további fejezetnél akaratlanul is kicsit túl jól írtok, de hát ezért hogy lehetne akárkire is követ vetni?

    További jó blogolást kíván:
    Szofianna

    U.i.:Ezt a megjegyzést a Támogassuk a kommentelést! nevű játék keretei közt írtam és szeretném, ha ezt Te is továbbküldenéd az arra érdemesnek talált bloggereknek (minden infót megtalálsz itt: http://hoditas-balatoni-modra.blogspot.hu/2014/08/tamogassuk-kommentelest.html)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szofianna!

      Nagyon szépen köszönjük ezt a hosszú, csupa dicsérettel teli kommentet. Néha túl jól írunk? El sem tudod képzelni, hogy ezt milyen jó olvasni!
      Külön köszönet azért, hogy minket is megjelöltél ebben a Támogassuk a kommentelést! nevezetű játékban, amint újra együtt lesz a csapat mi is továbbküldjük azoknak, akiket érdemesnek találunk rá!

      Szorosan ölel,
      Lily J. S. & Aria H.

      Törlés